Godt at vide

Skal jeg medbringe noget?
Nej, jeg har alt, hvad jeg skal bruge. På briksen og ved hovedgærdet ligger et engangslagen, som bliver skiftet ved hver kunde. Det er din sikkerhed for, at hygiejnen er i orden.

Uanmeldte besøg/tlf opkald
Af hensyn til kunden på briksen, kan jeg ikke besvare opkald på mobil, så hvis du ringer, er du meget velkommen til at ligge en besked på min svarer, og jeg ringer til dig hurtigst muligt. Ligeledes er det ikke muligt at komme uanmeldt, da jeg ikke kan tale, når jeg har kunder på briksen. Eneste undtagelse er aftalte afhentninger af gavekort. Disse bliver stillet ud, så de er lige til at snuppe med.

Gavekort
Jeg udsteder rigtig gerne gavekort, så hvis du skal forkæle én du holder af, så skriv eller ring til mig, og jeg pakker det fint ind – lige til at aflevere. 

Polterabend/familiesamlinger
Jeg kommer rigtig gerne ud til polter abend med min transportable briks, ligesom jeg kan bookes til massage, hvis I skal holde weekendsamlinger med familien m.m.
Jeg har deltaget ved familiesamlinger, hvor vi har stillet briksen op under et stort træ i en stille krog i haven. Forestil dig at få massage udendørs, mens bierne summer i blomsterne, fuglene synger, solen varmer og vinden blidt puster dig i nakken. Det er fantastisk – både for dig der ligger på briksen, og for mig som behandler 🙂

Åbningstider
Som udgangspunkt har jeg åbent:
Mandag: 14.00 – 17.00
Onsdag: 12.00 – 20.00
Torsdag: 8.00 – 12.00
Hver 4. fredag: 8.00 – 15.00
Ellers åbent efter aftale.
Du kan altid se ledige tider i min kalender, og har du akut brug for hjælp, er du velkommen til at ringe til mig, og jeg vil forsøge at finde en tid til dig hurtigst muligt. 

Bankforbindelse m.m.
Mobile pay nr.: 93953
Bankforbindelse: Vestjysk Bank – 7651-1359887
CVR: 39125897