Om mig

Mit navn er Lene Elmgaard, og jeg er født og opvokset i Hedensted, hvor jeg bor med min mand og 2 teenagebørn.
Jeg har alle dage dyrket meget sport. Da jeg var barn, blev vi ikke distraheret af smart phones, facebook m.m. og når vi kedede os, løb vi ofte en tur rundt om Huggeren eller cyklede til stranden i Juelsminde. Jeg har bl.a. været aktiv indenfor ridning, svømning, håndbold, kick-boxing, boksning, løb, cykling.
I mine voksenår har jeg kørt lidt triatlon, og hygget mig med det. Jeg har aldrig haft det store konkurrence-gen, og behøver ikke at smage blod førend, jeg giver op. Jeg er efterhånden kommet dertil, at jeg bare gerne vil gennemføre nogle gode træningspas, og holde mig lidt i form – om jeg så løber først eller sidst over målstregen til selve løbet, er jeg knap så interesseret i.
Jeg har alle dage været glad for at massere, og har siden starten af 20´erne deltaget i flere massage kurser. Jeg har i mange år haft et ønske om at gå behandler vejen, og først da jeg købte huset på Torupvænget, har jeg haft muligheden for at realisere min drøm.

Jeg er uddannet sportsmassør, og har deltaget i forskellige kurser omkring skadesterapi, sportsakupunktur, kinesio tape og smertebehandling.

Klinikken på Torupvænget er indrettet i den ene ende af vores vinkelvilla, med egen indgang. Her nyder jeg at tage imod mine kunder, og den ro og glæde jeg oplever i min egen lille klinik. Der er 4 døre imellem klinikken og til livet i resten af huset, så uanset om du booker tid til massage, hvor vi griner højlydt imens behandlingen står på, eller om du modtager en afslappende hot stone massage, så er der ingen til at forstyrre 🙂 

Jeg glæder mig til at byde dig velkommen 🙂